1–12 termék, összesen 22 db

Megjelenítve: 9 12 18 24

925‰-es ródiumos ezüst cirkónia köves...

4.671 Ft
Ragyogó ródiumos 925-ös ezüst egyköves gyűrű a fejrészben egy nagy cirkónia kővel kétoldali karmos foglalatban ami a gyűrűsin folytatásképpen kehelyszerűen fogja a követ a foglalat alsó részén szív alakú áttörés díszíti a gyűrűt

Ródiumos sterling ezüst cirkónia egy...

4.851 Ft
A ródium bevonatos sterling ezüst gyűrűnek fényes és sima enyhén domború négyes foglalata van. A gyűrűt egy nagy, kerek, átlátszó cirkónia díszíti ami kiemelkedik a gyűrű vonalából, a gyűrű csillogó fényes felületű.

Ródiumos ezüst cirkónia köves gyűrű

4.491 Ft
Ródiumbevonatos 925 ezüst gyűrű, amelyeknek a felső részén a gyűrűsínje hosszúkás szemekből áll ami cirkónia kövekkel díszített. A jegygyűrű közepén egy csillogó cirkónia található, amely négy karom közé van ágyazva. A felülete tükörfényes és sima.

Ródiumos 925 ezüst cirkónia egy...

3.411 Ft
A ródium bevonatos 925 ezüst gyűrűnek fényes, sima enyhén domború négyes foglalata van. A gyűrűt egy nagy, kerek, átlátszó cirkónia díszíti ami kiemelkedik a gyűrű vonalából, a gyűrű csillogó fényes felületű. A gyűrűsin fej részénél mélyedésben mindkét oldalon áttört szív motívum van.

Sterling ródiumos 925 ezüst cirkónia...

6.291 Ft
A 925 ezüst ródium bevonatos gyűrűnek fényes, sima és keskeny szárai vannak. A gyűrű közepén egy nagy, kerek, átlátszó cirkónia található, amely négy pálcás foglalatban van elhelyezve valamint a foglalat két oldalán téglalap alakú áttörés található.

Sterling ródiumos ezüst egyköves cirkónia...

5.391 Ft
Tükörfényes ródiumbevonatos sterling ezüst egyköves gyűrű a fejrészben egy nagy cirkónia kővel szív alakú button foglalatban a gyűrűsin a fejrésznél kettéválik így támasztva meg a szív alakú foglalatot.

Ródiumos ezüst cirkónia köves soliter...

5.211 Ft
Ródiumbevonatos sterling ezüst egyköves gyűrű a fejrészben egy nagy cirkónia kővel hatoldali karmos foglalatban a foglalat alsó részén áttört szív motívummal.

Sterling ezüst ródiumos egyköves cirkon...

6.471 Ft
Tükörfényes ródiumbevonatos sterling ezüst szoliter gyűrű a cirkónia követ négyes karmos foglalat veszi körbe. A gyűrűsin a fejrészhez közelítve vastagodik.

Ródiumos sterling ezüst cirkónia egy...

6.471 Ft
A ródium bevonatos 925 ezüst gyűrűnek fényes, sima enyhén domború foglalata van. A gyűrűt egy nagy, kerek, átlátszó cirkónia díszíti, amely hatágú foglalatban helyezkedik el.

Ródiumos ezüst cirkónia köves szoliter...

6.471 Ft
Szikrázó ródium bevonatos sterling ezüst egyköves gyűrű. A fejrészen egy nagy cirkónia kővel, hatoldali karmos foglalatban.

925‰ ezüst ródiumos egyköves cirkon...

6.021 Ft
Csillogó ródiumos 925‰ ezüst szoliter gyűrű a cirkónia követ négyes karmos foglalat veszi körbe. A gyűrűsin a fejrészhez közelítve vastagodik valamint szélessége elkeskenyedik, a sínt a felső fej közeli résznél középen mélyített minta díszít.

925-ös ródiumos ezüst cirkónia köves...

6.021 Ft
Szikrázó ródiumos 925-ös ezüst egyköves gyűrű a fejrészben egy nagy cirkónia kővel kétoldali karmos foglalatban, a gyűrűsin a fejrészhez közeledve kettéválik és fonat szerűen tekeredik.