1–12 termék, összesen 257 db

Megjelenítve: 9 12 18 24

925-ös ródiumos ezüst cirkónia köves...

6.741 Ft
Gyűrű 925‰ ezüstből ródium bevonattal, a gyűrűsín a felső részén indás levél motívummal. Az indás levél alakú fejrészbe ragyogó tiszta kerek cirkonkövek vannak ágyazva karmos foglalatba. A gyűrűsín sima és tükörfényesen csillogó felületű.

Ezüst ródiumos cirkonköves gyűrű

14.211 Ft
Ragyogó ródiumbevonatos 925-ös ezüst gyűrű integrált foglalt cirkónia kövekkel a gyűrű felső részé pillangó motívummal a gyűrűt két sin alkotja ami alul egy sínként van kiképezve a megfelelő merevség miatt.

925-ös ezüst kerek korall gyűrű

13.491 Ft
925-ös ezüst gyűrű kerek fejrésszel amiben egy vörös cabochon csiszolású természetes korall van button foglalatban, a gyűrű sin része "v" alakban kettéválik a gyűrű fejnél így alátámasztva és nagyobb stabilitást adva.

Ezüst cirkónia köves gyűrű ródiummal...

6.471 Ft
Ezüst cirkónia köves gyűrű ródiummal - Snoopy - 925‰

Ródiumos ezüst cirkónia köves gyűrű

5.661 Ft
Gyűrű sterling ezüstből ródium bevonattal, a gyűrűsín a felső részén "X" motívummal. Az "X" alakú fejrészbe ragyogó tiszta kerek cirkonkövek vannak ágyazva karmos foglalatba. A gyűrűsín sima és tükörfényesen csillogó felületű valamint a fejrészhez közelítve a gyűrűsínben "V" alakú mélyedés teszi még ragyogóbbá a látványt.

Ródiumos ezüst cirkónia köves gyűrű...

4.851 Ft
Gyűrű ezüstből ródium bevonattal, a gyűrűsín a felső részén egy foglalt csillogó cirkónia köves hópihe van elhelyezve. A gyűrűsín sima és fényesen szikrázó felületű.

925‰-es ródiumos ezüst cirkónia köves...

4.671 Ft
Ragyogó ródiumos 925-ös ezüst egyköves gyűrű a fejrészben egy nagy cirkónia kővel kétoldali karmos foglalatban ami a gyűrűsin folytatásképpen kehelyszerűen fogja a követ a foglalat alsó részén szív alakú áttörés díszíti a gyűrűt

925‰ ezüst ródiumos cirkónia köves...

3.861 Ft
Gyűrű sterling ezüstből ródium bevonattal. A fejrész gyűrűsin részében kerek ragyogó tiszta cirkonkövek vannak ágyazva karmos ésa fejrész közepén egy nagyobb téglalap alakú cirkónia kő button foglalatba. A gyűrűsin sima és tükörfényesen szikrázó felületű.

Ródiumos 925 ‰ ezüst cirkónia...

2.061 Ft
Gyűrű 925‰ ezüstből ródium bevonattal, a gyűrűsín a felső részén nem ér össze emiatt a méret állítható csillag és kör motívummal. A csillag alakú fejrészbe ragyogó tiszta kerek cirkonkövek vannak ágyazva karmos foglalatba míg a kerek végződésben kerek szikrázó cirkónia kő van ágyazva button foglalatban. A gyűrűsín sima és tükörfényesen csillogó felületű.

925‰ ezüst cirkonia körbeköves gyűrű

Szikrázó ródiumbevonatos 925‰ ezüst gyűrű integrált párhuzamosan körbe foglalt cirkónia kővel.

Ródiumos 925-ös ezüst cirkónia köves...

6.471 Ft
Ródiumbevonatos 925-ös ezüst gyűrű karmos foglalatos cirkónia kő betétes jégvirág vagy hópehely fejrésszel.

Ródiumbevonatos ezüst cirkónia köves gyűrű

5.661 Ft
Ródiumbevonatos ezüst gyűrű, foglalt cirkónia kő betétes ovális fejrésszel, mely követi a gyűrűsín vonalát.