1–12 termék, összesen 1253 db

Megjelenítve: 9 12 18 24

Cirkónia köves 925 ezüst kör...

1.791 Ft2.691 Ft
Sterling ezüst bedugós "B" fülbevaló, átlátszó csillogó kerek cirkónia kő hatkarmos foglaltban.  

Ezüst charles nyaklánc fényes ródiummal...

7.011 Ft
Csillogó ródiumozott lánc 925‰-es ezüstből, lapos ovális szemekből. Egy ovális láncszem kettő kisebb ovális szemből áll egymásba hurkolva és egymáshoz rögzítve, S-alakú kis motívumot hozva létre, gyémánt vágott széllel a nagyobb csillogásért. Ugrókarika zárral ellátva.

Cirkónia köves sterling ezüst négyzet...

1.701 Ft3.411 Ft
Sterling ezüst bedugós "B" fülbevaló, átlátszó csillogó négyszögletes cirkónia kő négykarmos foglaltban.

“Bali” antikolt 925 ezüst karika...

6.291 Ft
925 ezüst karika fülbevaló a felület antikolt kivitelű, a karika alsó részén spirális motívummal aminek a végei sűrűbb körélszerű mintában záródnak.

925-ös ródiumos ezüst cirkónia köves...

6.741 Ft
Gyűrű 925‰ ezüstből ródium bevonattal, a gyűrűsín a felső részén indás levél motívummal. Az indás levél alakú fejrészbe ragyogó tiszta kerek cirkonkövek vannak ágyazva karmos foglalatba. A gyűrűsín sima és tükörfényesen csillogó felületű.

Shamballa típusú köves stekkeres ezüst...

1.431 Ft3.591 Ft
Shamballa típusú köves stekkeres ezüst gömb fülbevaló rózsaszín.

Ezüst ródiumos cirkonköves gyűrű

14.211 Ft
Ragyogó ródiumbevonatos 925-ös ezüst gyűrű integrált foglalt cirkónia kövekkel a gyűrű felső részé pillangó motívummal a gyűrűt két sin alkotja ami alul egy sínként van kiképezve a megfelelő merevség miatt.

925-ös ezüst kerek korall gyűrű

13.491 Ft
925-ös ezüst gyűrű kerek fejrésszel amiben egy vörös cabochon csiszolású természetes korall van button foglalatban, a gyűrű sin része "v" alakban kettéválik a gyűrű fejnél így alátámasztva és nagyobb stabilitást adva.

Ezüst ékszerek, egy helyen! Böngésszen webáruházunk széles kínálatai közül, és szerezze be kedvenc kiegészítőjét 1-2 munkanap alatt!

Ezüst ékszer: csodás kiegészítők mindenkinek!

Ezüst ékszerekEzüst ékszerek hatalmas választékban, megbízható cégtől, könnyen kezelhető webshopból rendelhetőek! Vásárolj tőlünk kedvező árú, mutatós kiegészítőket!

Az emberek nagy része szívesen visel ékszereket, legyen nő vagy férfi, de persze a gyengébbik nem képviselői körében mindig népszerűbbek voltak az ilyen kiegészítők. Szerencsére hatalmas a választék belőlük, így garantált, hogy mindenki találhat az ízlésének megfelelőt. Népszerűek az aranyból készült gyűrűk, nyakláncok, különféle medálok, karkötők, de sokan szívesen viselnek egyszerű bizsut, ugyanakkor az ezüst ékszerek is rendkívül divatosak. Előnyük, hogy az alapanyaguknak köszönhetően igényesek és mutatósak, ugyanakkor az áruk jóval kedvezőbb az arany kiegészítőkénél.

Az ezüst ékszerek történelme igencsak régre nyúlik vissza, ugyanis már a sumérok is előszeretettel viselték őket. Persze akkor még csak egyszerűbb formákat, mintákat tudtak készíteni, köveket például egyáltalán nem használtak hozzájuk. Igazán kidolgozottá a romantika korában váltak az ezüst ékszerek, de a valódi áttörést az 1960-as évek hozták el. Nem sokkal később újra egy kicsit visszaszorultak az ezüst ékszerek, de napjainkban megint csak előtérbe kerültek. Manapság már minden adott ahhoz, hogy teljesen egyedi elképzeléseket is megvalósítsunk, és ezt bizony ki is használjuk: ezüst ékszerek rendkívül gazdag, változatos kínálata áll rendelkezésünkre.

Ezüst ékszer webshopunk kínálatában mindenképp érdemes körülnézned, ha Te is előszeretettel viselsz ilyen kiegészítőket. Termékválasztékunk könnyen áttekinthető, a megrendelés pedig pár perc alatt lebonyolítható a webáruház használatával. Akár nyakláncot, gyűrűt, karperecet, fülbevalót, medált vagy egy teljes szettet szeretnél, biztos lehetsz benne, hogy nálunk megtalálod azt, ami igazán illik a stílusodhoz!

Amennyiben szívesen viselsz ezüst ékszereket, tekintsd meg kínálatunkat és vásárolj kedvedre webshopunkban! Ha kérdésed merült fel vagy segítségre van szükséged a rendelés lebonyolításához, fordulj bizalommal munkatársainkhoz, szívesen állnak rendelkezésedre!